StudyStore

StudyStore is de boekenleverancier van de V.U.G.S. Kijk op de website van StudyStore voor leuke aanbiedingen en scherpe prijzen!

KNAG 

Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap is de vereniging voor alle geografen, docenten aardrijkskunde en voor diegenen die zich met het vakgebied geografie (aardrijkskunde) verbonden voelen. De vereniging is opgericht in 1873 en telt nu ruim 3.300 leden. Op www.knag.nl vindt u uitgebreide informatie over onze organisatie, producten en diensten, u kunt publicaties bestellen of contact met ons opnemen.

 

Companen

Logo-Companen-RGB-groot-300x44 Companen is een adviesbureau met uitgebreide ervaring in advies, onderzoek, procesbegeleiding en communicatie op het terrein van wonen ‘in brede zin’: wonen, leefomgeving, stedelijke vernieuwing en wonen-welzijn-zorg.

 

Café Ouwe Dikke Dries

Café Ouwe Dikke Dries dateert van 1937 en was destijds het stralend middelpunt van de beruchte volksbuurt Wijk C , liggend in het centrum van Utrecht. Anno 2008 vervult Café Ouwe Dikke Dries nog steeds dezelfde stralende rol, echter het beruchte is veranderd in karakteristiek en vooral heel gezellig.

 

 

Alliander

Alliander is als netwerkbedrijf verantwoordelijk voor de distributie van energie, zoals elektriciteit, (bio)gas en warmte. Wij produceren of verhandelen zelf geen energie. Dat wordt gedaan door energieleveranciers, inkopers of handelaren. Het grootste deel van de energie die wij regionaal distribueren komt van energiecentrales en windparken, via de internationale en landelijke energienetten van TenneT en Gasunie. Daarnaast leveren steeds meer consumenten en bedrijven door hen zelf geproduceerde energie terug aan onze energienetten.Onze belangrijkste taak is om gas en elektriciteit te distribueren naar consumenten, bedrijven en instellingen.

 

Kantoor Link

 Zonder sociaal, economische vernieuwing krijg je geen duurzame fysieke ruimtelijke vernieuwing. Kantoor Link richt zich vooral op de fysiek en economische kant van de stedelijke vernieuwing: volkshuisvesting (wonen), ruimtelijke ordening (ruimte) en economische ontwikkeling (werken). Stedelijke vernieuwing is een integraal proces.

Areaal Advies

Areaal Advies geeft onafhankelijk, kwalitatief hoogwaardig advies en levert hoogwaardige interimdiensten. Adviezen worden tastbaar gemaakt in visueel aantrekkelijke rapportages die voor een brede doelgroep leesbaar zijn. Hiermee wordt de opdrachtgever daadwerkelijk in de besluitvorming geholpen. Areaal Advies onderscheidt zich van andere adviesbureaus in vakkennis, klantvriendelijkheid en flexibiliteit en oog voor duurzaamheid.

 

Kadaster

Bij het Kadaster doen we meer dan zekerheid verschaffen bij het kopen van een huis. Dat we in opdracht van de landelijke overheid al het vastgoed in Nederland registreren is een feit. Maar het zal je misschien verrassen dat we met onze gegevens ook beleidsmakers helpen betere beslissingen te nemen. Zo kun je bij het Kadaster bijvoorbeeld een provincie adviseren over de gewenste uitbreiding van een rivier of wegennet.

 

Cambridgebar

De Cambridgebar is hét studentencafé op de Uithof! De Cambridgebar is elke dag geopend voor een lekker (speciaal)biertje. V.U.G.S. organiseert er ook driemaal per jaar een lezing voor haar leden.