KNAG 

Het koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap is de vereniging voor alle geografen, docenten aardrijkskunde en voor diegenen die zich met het vakgebied geografie (aardrijkskunde) verbonden voelen. De vereniging is opgericht in 1873 en telt nu ruim 3.300 leden. Op www.knag.nl vindt u uitgebreide informatie over onze organisatie, producten en diensten, u kunt publicaties bestellen of contact met ons opnemen.r

Kadaster

Bij het Kadaster doen we meer dan zekerheid verschaffen bij het kopen van een huis. Dat we in opdracht van de landelijke overheid al het vastgoed in Nederland registreren is een feit. Maar het zal je misschien verrassen dat we met onze gegevens ook beleidsmakers helpen betere beslissingen te nemen. Zo kun je bij het Kadaster bijvoorbeeld een provincie adviseren over de gewenste uitbreiding van een rivier of wegennet.

House of Tenders

House of Tenders zorgt ervoor dat klanten hun aanbesteding (een tender) winnen. Wij schrijven een ijzersterk plan van aanpak en overtuigen de opdrachtgever met een goed verhaal. En dat verhaal draait niet alleen om de aanpak zelf. We halen het onderste uit de kan: locatiebezoeken, sessies, stakeholdersanalyses, omgevingsscans et cetera. Vorm en inhoud komen samen.