KNAG 

Het koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap is de vereniging voor alle geografen, docenten aardrijkskunde en voor diegenen die zich met het vakgebied geografie (aardrijkskunde) verbonden voelen. De vereniging is opgericht in 1873 en telt nu ruim 3.300 leden. Op www.knag.nl vindt u uitgebreide informatie over onze organisatie, producten en diensten, u kunt publicaties bestellen of contact met ons opnemen.

Kadaster

Bij het Kadaster doen we meer dan zekerheid verschaffen bij het kopen van een huis. Dat we in opdracht van de landelijke overheid al het vastgoed in Nederland registreren is een feit. Maar het zal je misschien verrassen dat we met onze gegevens ook beleidsmakers helpen betere beslissingen te nemen. Zo kun je bij het Kadaster bijvoorbeeld een provincie adviseren over de gewenste uitbreiding van een rivier of wegennet.

Café Ouwe Dikke Dries

De plek in Utrecht om gezellig te borrelen of lekker te genieten met vrienden, familie of collega’s. U kunt ons café vinden midden in het centrum van Utrecht. Het team van Ouwe Dikke Dries staat zeven dagen per week voor u klaar. Kom snel langs bij Café Ouwe Dikke Dries.