Na een fijne en welverdiende onderwijsvrije week begonnen voor sommigen de colleges gisteren alweer. Ikzelf spendeerde mijn maandag in de trein om terug in Utrecht te komen. Terwijl ik uit het raam keek, van de Flevopolder richting Zwolle en daarna van Zwolle richting Utrecht, bedacht ik mij wat een divers landschap Nederland eigenlijk heeft. In nog geen anderhalf uur tijd ben ik van een zeeklei-polder terecht gekomen op de Utrechtse Heuvelrug en hoe fijn zou het zijn als ik wat meer van Nederland zou kunnen zien?

Precies dat is wat ik van plan ben te gaan doen voor Oikos Online! Want liggen jouw roots in een mooi stukje Nederland, is jouw oorspronkelijke woonplaats de leukste stad van Nederland, worden er in jouw dorpje de gezelligste schuurfeestjes gebouwd of wil je laten zien dat het sterotype van de kaart helemaal niet geldt in jouw (oude) woonplaats en wil je dit met je medestudenten delen? Dan is dit je kans, want voor Oikos Online ben ik op zoek naar studenten die hun thuis-thuis, zoals menig student dat noemt, adoreren en mij daar aan willen laten proeven! Stuur een mailtje naar: oikosonline.vugs@gmail.com, waarin je kort vertelt over je woonplaats en wie weet kom ik eens bij je slapen en kun je me de hotspots uit je hometown laten zien!

Liefs en succes met deze eerste collegeweek van periode 2,

Jade