Dit weekend riep de Belgische politie op tot een social-mediastilte rondom de situatie in Brussel. Om veiligheidsredenen mochten social-mediagebruikers in Brussel niets plaatsen over de locaties van de politie of het leger. De Belgen reageerden hier geweldig op. De hashtag ‘Brusselslockdown’ bleef trending topic, maar het ging niet meer over terreur of angst. De inwoners van Brussel, België en daarna de wereld begonnen massaal kattenplaatjes te posten om te laten zien dat ze samen staan in de strijd tegen het terreur. Zelf betwijfel ik of terroristen onder de indruk zijn van de schattige kattenfoto’s op twitter. Maar grappig vond ik het wel en daarom heb ik de 10 leukste en liefste Cats4Brussel even voor tijdens je studiepauze op een rijtje gezet:
catsforbrussel

catsforbrussel2

 

catsforbrussel3

catsforbrussel4

catsforbrussel5

catsforbrussel6

catsforbrussel7

catsforbrussel8

catsforbrussel9

catsforbrussel10