De kerst komt steeds dichterbij en dat betekent ook dat het bij veel mensen weer begint te kriebelen om richting de Alpen te vertrekken. Ook bij mijzelf en de V.U.G.S. begint het weer te kriebelen maar wij moeten helaas nog wachten tot 29 januari!

Om het allemaal nog even wat erger te maken, hieronder een video van Alex Tank, waarin niet alleen zijn vette skills te zien zijn, maar hij ook een maatschappijkritisch beeld laat zien:

Atagge – HYPOCRISIA

“Ours is a rare existence. Privileged, protected like no generation before us. And all around the world is ablaze with prejudice and hatred. We avoid the touchy subjects, we revel in vanity and have developed impressive skills at blinding out the things we’d rather not notice. It is an incredible gift to be snowboarding. We should use it while we have the time. This is Hypocrisia, an Atagge audiovisual by Simon Reichel and Alex Tank.

Cinematography: Elmar Bossard, Alex Tank

featuring: Alex Tank, Gido, Jeron Lohner, Louif Paradis, Artim Smolin, Chris Schwarz, Forest Bailey

Additional filming: Hayden Rensch, Lukas “Blume” Rösli, Philip Ramppel, Matthias Wittwer, Alexander Voytsehovskyi, Dennis Ylikangas

Music: Trisomie 21-The Camp

filmed between February and March 2015

Don’t take it too seriously!”