Na maanden en maanden van voorbereiden (een beetje overdrijven mag altijd..) wordt het eerste, en tevens meteen het laatste, Oikos Online Magazine op A4-formaat over een paar weken een feit!

Artikel schrijven hadden we de afgelopen maanden al geoefend, maar nu moest er een thema gevonden worden waar we een heel magazine mee konden vullen. En dat was even goed nadenken. Maar zoals het een echte redactie betaamt gebeurde dit in goed overleg en kwam er, na vele koppen koffie, een mooi thema uitgerold. Toen de rolverdeling. We moesten niet alleen gaan schrijven, maar ook zorgen voor de opmaak en indeling. De redactie werd opgesplitst: een schrijversteam en een vormgevingsteam. De schrijvers kregen hun dichterlijke vrijheid en de vormgevers mochten al hun creatieve ideeën kwijt in de lay-out. Deadlines werden af en toe een beetje opgerekt, maar met al onze inspanningen kon de definitieve versie gisteren naar de drukker.

Wij vonden het super leuk om deze editie voor jullie te mogen maken en we hopen dat dit hét stuk wordt in ieder studentenhuis met één of meerdere VUGS-ers!

P.s. Wij gaan op Oikos Online natuurlijk gewoon door met het publiceren van de leukste artikelen!