Even voorstellen: oikos online ’20-‘21

Het collegejaar is al even begonnen en het is ook weer tijd om van start te gaan met oikos online! Dit jaar bestaat de redactie uit acht kersverse commissieleden die ontzettend veel zin hebben om jullie dit jaar wekelijks te voorzien van interessante artikelen. Hieronder stellen wij ons aan jullie voor:

Hai allemaal! Mijn naam is Bart, inmiddels 20 jaren oud en oorspronkelijk uit Monster. Ik zit dit jaar in het bestuur van V.U.G.S. en ik heb oikos online onder mijn hoede gekregen! Als commissaris van deze commissie heb ik ongelofelijk veel zin om leuke artikelen te schrijven. In het bestuur heb ik veel te maken met onderwijs, dus jullie kunnen daar wat stukken over van mij verwachten. Zelf houd ik veel van dansen, muziek en tosti’s. Ik weet nog niet helemaal hoe ik van dat laatste een geografisch artikel kan maken, dus als je nog een leuk idee hebt dan weet je me te vinden!

Hoi allemaal! Ik ben Lieke, 19 jaar oud en inmiddels alweer derdejaars SGPL. Ik kom uit Heemskerk waar ik woonde in de VINEX-wijk Broekpolder en waar je een heerlijk strand hebt waar je alleen met de fiets kan komen. Dit alles heb ik nu ongeveer een maandje geleden achtergelaten voor het mooie en gezellige Utreg! Een van mijn favoriete bezigheden is reizen (surprise surprise) en kijk ik erg uit naar het moment dat de kaart van reisadviezen weer groen kleurt. Ik heb er veel zin om komend jaar artikelen te gaan schrijven, en ik hoop dat jullie er net zo veel zin in hebben om ze te lezen 🙂

Hoi iedereen, ik heet Stijn, ben ongeveer een maandje 19 en nog maar een klein sjaarsje op de uni. Ik ben geboren en opgegroeid in Almere, echter woon ik tegenwoordig in Wilnis (knap als jullie weten waar dat ligt ;D). Ik reis vanaf daar met het OV naar de Uithof, al gaat tegenwoordig een stukje van die reis met de auto. Mijn interesses (buiten geografische topics) zijn in motorsport, tech en gamen. Waarschijnlijk is dit terug te zien in de artikels die ik ga schrijven! Ik heb er erg zin in om artikels te gaan schrijven over dingen die mij interesseren, en hopelijk zullen jullie ervan genieten om ze te lezen.

Hoi allemaal! Ik ben Lara, ik ben 22 jaar en zit nu in mijn tweede jaar van SGPL. Ja, laatbloeiers moeten er ook zijn! Ik ben geboren en getogen in het mooie Amsterdam, maar woon nu sinds een jaartje in het bijna net zo mooie Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden, met mijn neus in de planten of met een drankje en mijn lieve vrienden. Verder hou ik, net zoals de meeste geografen, enorm van reizen en kan ik niet wachten tot dit weer onbezorgd kan. Ik kijk er naar uit om leuke artikels voor jullie te gaan schrijven!

Hallo iedereen, ik ben Jasper, 19 jaar oud, en ik zal dit jaar artikelen gaan schrijven bij oikos online. Ik zit inmiddels in mijn derde jaar van sgpl en hier ligt dan ook het grootste deel van mijn interesse. Buiten dit wekken talen, psychologie, geschiedenis en muziek mijn interesse. Wat voor artikelen je van mij kunt gaan verwachten weet ik zelf ook nog niet maar wellicht geven mijn interesses al een hint. Ik hoop dat jullie net zo nieuwsgierig zijn als ik en dus kunnen genieten van wat ik schrijf.

Hey iedereen, ik ben Gijs en je kan me kennen van het tweede jaar SGPL, van via via of niet. In dat laatste geval zal ik mij even voorstellen: Mijn hobbies zijn lekker babbelen, voetballen en gedichten schrijven. Dat laatste doe ik al voor het Groot Voorschoten (de krant van mijn hometown), dus daar zal ik jullie niet mee lastigvallen. Tenzij hier een overweldigende vraag voor blijkt te zijn, maar daar ga ik even niet van uit. Ik hoop jullie wel te kunnen vermaken met grappige, interessante of bizarre verhalen in de artikelen die ik aankomend jaar voor jullie mag schrijven!

Hoi! Ik ben Mads, bijna 19 en eerstejaars student sgpl. Ik kom uit het mooie dorp Rolde in Drenthe (ja, daar wonen ook mensen 🙂 ). Mijn geografische interesse is redelijk breed, maar grote infrastructuurprojecten kunnen mij vooral boeien, iets waar ik ook het liefst over schrijf. Verder zijn mijn hobby’s vooral sporten, van voetbal en hardlopen tot boulderen en ultimate frisbee. Ik heb erg veel zin om artikelen te schrijven en hopelijk jullie net zoveel om ze te lezen!

Hejo beste lezers, ik ben Nik, een 17-jarige eerstejaars bij SGPL. Geboren, opgegroeid en nog steeds woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel, een dorp op een goede tien kilometer van hartje Rotterdam. Of, als jullie daar een beter beeld bij hebben, een half uurtje met de trein verwijderd van Utrecht Centraal. Behalve geïnteresseerd in de wereld om mij heen, ben ik een heel groot circusliefhebber. Dat betekent dat ik in pre-Coronatijd zo vaak mogelijk in tenten en zaaltjes bij voorstellingen te vinden was, elke week aan een trapeze hang en in mijn kamer regelmatig slaapdronken over jongleerballen struikel. Tot slot vind ik het leuk stukjes te schrijven, hopelijk zullen jullie daar af en toe ook van genieten!