Even voorstellen (Deel 2): Oikos Online ’20-’21

De redactie van oikos online krijgt vanaf heden versterking van welgeteld drie nieuwe enthousiaste commissieleden! Voordat je binnenkort hun artikelen online zult zien verschijnen stellen ze zich voor in dit artikel:

Hoi! Mijn naam is Anke, ik ben 19 jaar en zit nu in het eerste jaar van SGPL. Ik kom uit een dorpje genaamd Mildam, en woon nu sinds een paar maandjes in Amersfoort. Ik ben regelmatig te vinden in de buurt van een warm kopje thee, een goed boek of een boom. Naast thee drinken, lezen en wandelen (klink ik nu heel bejaard?) is paardrijden een grote hobby van mij. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij oikos en hopelijk genieten jullie net zo veel van het lezen als ik van het schrijven (:

Hallo allemaal! Ik ben Miguel, 19 lentes oud nu en geboren en getogen in Leiden. Voorlopig is de sleutelstad nog even mijn thuis, maar ik kan niet wachten tot ik naar de Domstad kan verhuizen. Ik ben een (volgens sommige iets té) fanatieke voetbalfan, maar daarnaast erg gecharmeerd van bijna alle sporten onder de zon. Daarnaast kan ik ontzettend goed liedjes meezingen in de verkeerde toon en houdt ik erg veel van stedentripjes. Waar ik over ga schrijven weet ik nog niet, maar hopelijk kunnen jullie er van gaan genieten!

Hoi iedereen, ik ben Tim, 19 jaar oud en kom uit Velp (ligt naast Arnhem). Ik zit ondertussen in mijn tweede jaar van de studie SGPL en heb voor het eerst besloten om me bij een commissie in te schrijven. Verder vind ik economische geografie en stadsgeografie het interessantst binnen de opleiding. Mijn hobby’s zijn reizen, een biertje drinken met vrienden en sport, met name voetbal, al is dit als een van de weinige Vitesse supporters niet altijd een even leuke hobby 🙂. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in om de komende tijd artikelen te gaan schrijven en hoop dat jullie ook vaak naar Oikos Online gaan om ze te lezen!