Oikos Online zoekt jou!

Ja dat lees je goed, wij zoeken jou. Op de site van studievereniging V.U.G.S. kan je jezelf inschrijven om onze redactie te komen versterken. Omdat een goed journalistiek brein altijd denkt in de vijf W’s en de H zetten wij die graag nog  voor je op een rijtje.

Wie?
Jij! Student Sociale Geografie en Planologie, studerend aan de Universiteit Utrecht. Als nieuw redactie-lid versterk je de huidige redactie, ons smoelenboekje kun je hier lezen

Wat?
Als redacteur schrijf je mee aan de wekelijkse artikelen op www.oikosonline.nl, de verenigingsblog voor de studie Sociale Geografie en Planologie. Er worden allerlei artikelen gepubliceerd, variërend van sociaal-maatschappelijke onderwerpen tot een hilarisch verslag van je laatste Tinderdate of waarom jij niet geschikt bent om voort te planten. Onder het motto ‘kwaliteit boven kwantiteit’ kun je je creativiteit goed kwijt in deze commissie! Ook denk je mee over de vaste column en promotie van onze site.

Waarom?
Omdat het super leuk is! Daarom! We zouden ook nog kunnen uitweiden dat je lekker creatief bezig kunt zijn, dat je een prachtige combinatie kunt maken met je eigen interesses en je studiegebied en dat het leuk is dat je schrijfsels online komen in plaats van in een dossierkast (R.I.P. essays en papers).

Waar?
Je schrijft gewoon lekker thuis, fijn achter je laptopje. Af en toe vergaderen we bij iemand thuis met een hapje en een biertje.

Wanneer?
Nu, nu, nu! Deadline is maandag 23 januari 23.00 !!!

Hoe?
Ga meteen naar http://www.vugs.nl/deelname/#73 en schrijf je in !!