De tien best bekeken posts van Oikos Online in 2015!

8 november 2015 ging Oikos Online, de vereningsblog van de Vereniging van Utrechtse Geografie studenten officieel online en sindsdien is er elke werkdag een nieuw artikel verschenen! Maar welk artikelen zijn nou het meest bekeken door onze lezers?
Hieronder vind je de 10 best gelezen artikelen (in willekeurige volgorde). Dus ben je lekker van je extra lange kerstvakantie aan het genieten en heb je niets te doen of heb je echt even geen zin meer om te leren of je paper te verbeteren, bekijk dan deze artikelen nog eens!

‘Tinder gone wrong’ voor Jade

 

94 SECONDS x 94 DAYS

http://oikosonline.nl/2015/12/02/van-unnik-praat-december/

Het nieuwe land van Nederland

Penda Toto: Wat is er met het ontwikkelingsgeld van vorig jaar gebeurd?

Regering beu? Sticht je eigen land!

Oikos komt bij je slapen!!

Geografische-SOG-mogelijkheden

Onderweg naar Faculty

Wat eten we vanavond?!